Blog

Opvallende huwelijksbedankjes voor de huwelijksgasten

9 december 2017

Opvallende huwelijksbedankjes voor de huwelijksgasten

 

Jouw bruiloft komt eraan, je hebt (waarschijnlijk) bijna alles geregeld, locatie, uitnodigingen, je mooie trouwjurk, je schoenen, bruidsboeket etc. Maar hoe zit het met de huwelijksbedankjes? Heb je daar al aan gedacht? Je wilt je huwelijksgasten toch wel bedanken voor hun komst? Wij, LocoMix, kunnen jou helpen met huwelijksbedankjes inspiratie. Wij bieden de perfecte en opvallende huwelijksbedankjes voor op jouw bruiloft. Met onze bedankjes kan je niet alleen de huwelijksgasten bedanken, je kunt je bruiloft ook leuk decoreren!

 

Wij hebben een groot assortiment aan huwelijksbedankjes en bieden daarmee veel keuze aan. Van mintrolletjes tot aan groene huwelijksbedankjes. Voor de bedankjes proberen wij een constante stroom aan nieuwe en leuke ontwerpen te creëren.

 

Love is nuts!

 

Naast onze verschillende soorten huwelijksbedankjes gevuld met heerlijke snoepgoed, bieden wij ook de Go Nuts Bruiloft Nootjes aan. Dit zijn blikjes gevuld met heerlijke nootjes. Een niet-zo-standaard huwelijksbedankje dus. De blikjes krijgen een leuke wikkel van het ontwerp wat door jou gekozen is. Naast dat de Go Nuts Bruiloft Nootjes leuk zijn als bedankje, kunnen deze ook erg leuk staan op de ‘wedding sweet table’.

 

Een leuke manier om de Go Nuts Bruiloft Nootjes te presenteren is door middel van de Nootjes Dispenser. De gasten kunnen aan de knop draaien, vervolgens komt er een blikje uit! Plaats de Nootjes Dispenser op de sweet table, zo zorg je ervoor dat niemand de huwelijksbedankjes vergeet mee te nemen. De Nootjes Dispenser kan gekocht worden, maar je kunt het ook huren!

 

Decoratie op je bruiloft

 

Naast dat de attentie bruiloft ervoor gediend is om de huwelijksgasten te bedanken voor hun komst, is het heel erg leuk als decoratie op je bruiloft! Door middel van bijvoorbeeld een etagère, presenteer je de huwelijksbedankjes perfect als decoratie.

 

Een etagère is een stand, waar je de huwelijksbedankjes prachtig op kan presenteren. De etagère bestaat uit drie lagen. Neem een voorbeeld aan de Weckpotjes die wij in ons assortiment hebben. Dit zijn glazen potjes gevuld met snoepgoed/bloemzaadjes. Deze zijn dan ook erg leuk om op een etagère te presenteren. Doordat de Weckpotjes een gepersonaliseerde sticker hebben, geeft dit een leuk effect als je de bedankjes op zo een manier weergeeft.

 

Wij hebben een grote collectie met (huwelijks)bedankjes en (trouw)kaarten. Wil je meer weten over onze producten. Neem dan een kijkje op LocoMix.nl!