Blog

Styled Shoot: Bohemian Festival wedding met pastel kleuren

26 maart 2017

Het idee is eind vorig jaar ontstaan om een “Styled Wedding Shoot” te gaan organiseren, ik wilde namelijk heel graag mijn eigen stijl laten zien aan mijn aanstaande bruiden. Daarnaast wilde ik een netwerk creëren van jonge & ambitieuze ondernemers uit Breda, die allemaal een passie hebben voor weddings. Het thema Bohemian/festival style was al meteen duidelijk voor mij dus Aukje (styling) ging aan de slag met een moodboard. Na wat theetjes & koffietjes drinken met alle toffe bedrijven ging iedereen aan de slag met haar expertise, ik zocht ondertussen verder naar unieke ringen, trouwjurken & trouwvervoer. Wat een energie kreeg ik hiervan, iedereen is zo enthousiast… We hebben met elkaar gekozen om 2 verschillende settings te doen met 2 bruidsparen die beide hun eigen uitstraling hebben. Mijn liefde voor een man met lang haar leek ook minder ver als gedacht dus die missie was ook geslaagd, yes ik heb een hipster in the pocket;-)). Chantal (fotograaf) stelde voor om zondag 26 maart het eerste licht te pakken in de ochtend dus dat betekende voor ons allemaal vroeg uit de veren, het was ook nog eens het weekend dat we van wintertijd naar zomertijd gingen. Ik stond op met gezonde spanning, nu ging het eindelijk gebeuren! Alles zou nu samen moeten smelten waar iedereen de afgelopen periode hard aan heeft gewerkt. Het resultaat was echt fantastisch, wat een positieve vibe hing er op het Cadettenkamp in Teteringen. Ik ben ontzettend trots dat we dit met ze allen hebben gerealiseerd, echt WOW. Dit is het begin van mooie samenwerkingen!!!  

 

Dream, Inspire & Create…

 

Visagie, Haarstyling & Concept Esther van 't Zelfde     
Fotograaf Kroonmoment
Bloemen BloemenNoord
Sieraden & Mandala Roundie

Happy Hippies

Taarten Snoreo's & meer
Trouwkaarten Juli ontwerpburo
Jurken Rembo styling
Vervoer De Volkswagen bus
Styling : Aukje Nachbahr